Practic si util, acest cutit de bucatar este ideal pentru tocarea ierburilor si felierea fructelor si legumelor. Material: otel crom-molibden-vanadiu. Colectia de cutite Classic este o colectie te...
Practic si util, acest cutit de bucatar este ideal pentru tocarea ierburilor si felierea fructelor si legumelor. Material: otel crom-molibden-vanadiu. Colectia de cutite Classic este o colectie testata in timp si cel mai bine vanduta colectie a marcii Wuesthof. Cutitul este forjat dintr-o singura bucata de otel la 1.800 °C si apoi calit la 58° Rockwell. Manerul este negru, triplu nituit si este fabricat din polioximetilena, un material sintetic foarte rezistent la impact. Polioximetilena are o structura moleculara mai stransa pentru a rezista la decolorare. Cutitul este perfect echilibrat si ofera protectie pentru degete. Tehnologia PEtec WUeSTHOF (Precision Edge) asigura un tais extrem de ascutit si de lunga durata. Lamele sunt in mod deliberat subtiri pentru o performanta maxima de taiere; taierea prin os va deteriora muchia fina. Lungimea lamei: 20 cm. Nu se poate spala in masina de spalat vase.