Termeni si conditii

Bun venit pe IndexMobila.ro

Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteti de acord cu prezentii Termeni si conditii. Va rugam sa îi cititi cu atentie.

  1. Serviciile noastre afiseaza un anumit continut care nu apartine site-ului IndexMobila.ro. Responsabilitatea pentru acest continut revine exclusiv entitatii care il pune la dispozitie.
  2. Toate produsele prezentate pe site-ul IndexMobila.ro au scop informativ si sunt comercializate exclusiv de magazinele de pe care au fost preluate. IndexMobila.ro nu produce sau comercializeaza nici un tip de produs afisat.
  3. Preturile produselor sunt verificate odata la minim 2 zile. Este posibil ca pretul unui produs sa se fi schimbat de la ultima verificare a acestuia de catre robotul nostru. Noi nu ne asumam nici o raspundere, iar pretul va fi actualizat la urmatoarea vizita a robotului (produsul poate fi raportat iar robotul va verifica acest produs in cel mai scurt timp posibil).
  4. Colectam informatii de la dumneavoastra cand va inscrieti pe site sau va abonati la newsletter. Cand va inregistrati pe site, sunteti rugati sa furnizati adresa dumneavoastra de email. Puteti naviga pe site si in mod anonim, fara a va inregistra.
  5. Pentru a proteja intimitatea utilizatorilor si confidentialitatea datelor, am luat masurile necesare pentru a respecta legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata. Astfel, nu vom distribui informatii cu caracter personal altor parti, fara consimtamantul dumneavoastra.